Пн - Пт10:00 - 18:00
Офісм.Київ. проспект Перемоги 22, оф 38
Ми в соц. мережах

Як повинен вести себе бізнес в умовах посилення податкового контролю

25.06.20210

Кожному бізнесменові не з чуток відомо, що в сучасних умовах, щоб отримувати прибуток і бути затребуваним на ринку, потрібно докладати великих зусиль щодо оптимізації виробничого процесу, а також бути мобільним і на крок попереду інших. Окремий фактор в цьому процесі – реакція на будь-які зміни в сфері оподаткування. Щоб правильно розуміти те, що відбувається, необхідно постійно актуалізувати знання в даній області, вдосконалюватися і шукати варіанти з найменшими витратами для свого бізнесу.

На сьогоднішній день в податковій сфері дуже популярними є практичні застосування інноваційних систем контролю, які працюють абсолютно автономно і без впливу людського фактора. До того ж вони можуть максимально оперативно знаходити ненадійних контрагентів, давати реальну оцінку рівню навантаження податків, а також вміють безпомилково обчислювати слабкі місця в бізнесі. Податкове законодавство постійно змінюється, зазнає модифікацій і трансформацій, практично кожен день в практику вводяться нові закони і поправки до вже наявних. Все це призводить до того, що система вдосконалюється і встановлює суворий контроль податків, а відповідальність за ухилення від податків посилюється. Зараз досить часто зустрічаються випадки, коли бізнес визнається «подрібненим», оскільки знаходяться підтвердження необгрунтованої податкової вигоди. Цього обов’язково потрібно уникати і працювати в рамках закону. Варто мати на увазі, що залишається популярною схильність вирішення податкових спорів на користь бюджету, адже не всім підприємствам під силу навести докази своєї невинності.

Оскільки суди і претензії податкових служб не доставляють радості нікому з бізнесменів, варто діяти на випередження і проаналізувати умови роботи свого підприємства. Необхідно врахувати всі існуючі вимоги і відобразити їх результати у своїй діяльності. Спершу варто звернути увагу на прийняті в компанії моделі оптимізації оподаткування, цілком можливо, що вони вже давно морально застаріли і не забезпечують колишньої ефективності. Наступний пункт – це контроль за будь-якими фінансовими і бухгалтерськими питаннями з боку керівника. Такий хід дозволить збільшити ступінь відповідальності за виконану роботу. І ще один момент – це регулярне залучення фахівців з податкового аудиту, які зможуть дати об’єктивну картину стану справ на підприємстві.

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *

Про насAudit Sirius Plus
Понад 17 років надаємо послуги для малого та середнього бізнесу
03055, Україна, м.Київ проспект Перемоги 22, оф 38
https://auditsirius.com.ua/wp-content/uploads/2021/06/logo-gold-2021_montazhnaya-oblast-1.png
https://auditsirius.com.ua/wp-content/uploads/2021/06/coin-gold-2021-footer.png
Зворотний дзвінокЗалиште заявку!
Ми вам передзвонимо протягом 5 хвилин

    О насAudit Sirius Plus
    Более 16 лет оказываем услуги для малого и среднего бизнеса
    03055, Украина, г.Киев проспект Победы 22, оф 38
    НавигацияМеню
    Обратный звонокОставьте заявку!
    Мы вам перезвоним в течении 5 минут

      Розробка сайтуРазработка сайта My master

      © Auditsirius 2011-2023