Пн - Пт10:00 - 18:00
Офісм.Київ. проспект Перемоги 22, оф 38
Ми в соц. мережах

Бухгалтерський супровід

09.07.20220

Проблема ефективного бухгалтерського супроводу останнім часом вельми гостро. Тому практично всі підприємства прагнуть звернутися за допомогою до спеціалізованих компаній, які мають можливість надати подібні послуги. Вибираючи виконавця, керівництву підприємства необхідно уважно поставитися до цього процесу, щоб у результаті отримати високоякісно виконану роботу. Варто звернути увагу на досвід роботи компанії, її клієнтів та відгуки, специфіку роботи.

Компанія “Аудит Сіріус” має великий досвід роботи на ринку бухгалтерських послуг, а клієнтська база поповнюється щодня. Тому наші фахівці можуть стати надійними помічниками у веденні фінансових питань будь-якого підприємства. Основною нашою перевагою багато клієнтів називають комплексний підхід у бухгалтерському супроводі підприємств. Ми зобов’язуємося проводити обов’язковий фінансовий облік, виконувати зафіксовану в договорі кількість операцій, а також брати участь у поданні звітної документації до органів контролю. При цьому на будь-які питання, які можуть виникнути в процесі співробітництва, наші фахівці дадуть кваліфіковану та детальну відповідь.

Варто окремо наголосити на перевагах запрошеного зовнішнього виконавця для бухгалтерського супроводу. Команда наших фахівців гарантує безперебійність у наданні необхідних послуг, до того ж це чудовий варіант для підстрахування штатних співробітників підприємства, які можуть піти у відпустку або взяти лікарняний листок. Оскільки до реалізації проекту ми часто залучаємо кількох осіб, це дозволить вести фінансовий облік підприємства за будь-яких обставин. Завдяки тому, що співробітники нашої компанії постійно працюють над собою, набувають нових знань і відшліфовують вже наявні навички, їм значно легше входити в курс справ на підприємстві. Тим більше що найчастіше спеціалізація фірми-замовника не має особливого значення, оскільки наші працівники чудово орієнтуються у всіх тонкощах та нюансах податкового законодавства та постійно практикуються на різноманітних формах оподаткування. Своєчасне підвищення кваліфікації та регулярні семінари та курси дозволяють отримати необхідну компетенцію для консультацій кожному з наших співробітників. Таким чином фахівець нашої компанії «Аудит» є універсальним співробітником, який володіє безліччю необхідних знань. Залучення зовнішнього виконавця також є досить економічно вигідною пропозицією, адже це дозволяє не утримувати в штаті співробітника такого рівня, а звертатися до його послуги лише за необхідності.

Основними напрямками бухгалтерського супроводу, які пропонує наша компанія, є:

  • Ведення бухгалтерського обліку, а також його відновлення та налагодження процесу його подальшого функціонування;
  • Консультація з питань оптимізації навантаження податків та вибору системи оподаткування;
  • Розподіл та нарахування всіх необхідних законом податків та зборів;
  • Ведення звітів, їх підготовка та здавання до контролюючих органів;
  • Ведення діалогу з представниками організацій, які здійснюють контроль за діяльністю підприємства;
  • Розробка стратегії поведінки підприємства у разі будь-яких процесуальних дій, вжитих стосовно нього;
  • Участь у всіх банківських операціях, що здійснюються підприємством;
  • Експертна оцінка будь-яких операцій та документів з точки зору бухгалтерії;
  • Перевірка правильності проведення будь-яких нарахувань, облік робочого часу.

Для максимально продуктивної роботи наші фахівці можуть оцінити первинну документацію на відповідність її податковому законодавству, а також зафіксувати ці дані у спеціальній комп’ютерній програмі для подальшого полегшення ведення обліку.

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *

Про насAudit Sirius Plus
Понад 17 років надаємо послуги для малого та середнього бізнесу
03055, Україна, м.Київ проспект Перемоги 22, оф 38
https://auditsirius.com.ua/wp-content/uploads/2021/06/logo-gold-2021_montazhnaya-oblast-1.png
https://auditsirius.com.ua/wp-content/uploads/2021/06/coin-gold-2021-footer.png
Зворотний дзвінокЗалиште заявку!
Ми вам передзвонимо протягом 5 хвилин

    О насAudit Sirius Plus
    Более 16 лет оказываем услуги для малого и среднего бизнеса
    03055, Украина, г.Киев проспект Победы 22, оф 38
    НавигацияМеню
    Обратный звонокОставьте заявку!
    Мы вам перезвоним в течении 5 минут

      Розробка сайтуРазработка сайта My master

      © Auditsirius 2011-2023